Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İzmir Meteor : Son Dakika Göktaşı Düştü - Kaldırımda yürürken üzerine ..., İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi.

İzmir Meteor : Son Dakika Göktaşı Düştü - Kaldırımda yürürken üzerine ..., İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi.. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Ege bölgesi'ne meteor düştü iddiasının ardından arama motorlarında meteor düştü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Son Dakika Göktaşı Düştü - Kaldırımda yürürken üzerine ...
Son Dakika Göktaşı Düştü - Kaldırımda yürürken üzerine ... from foto.sondakika.com
İzmir ve manisa başta olmak üzere bazı ege illerinden dün gece saatlerinde görüldüğü iddia edilen ışık hüzmesinin ardından i̇zmir'de göktaşı, meteor mu düştü soruları internette sıkça aranmaya başlandı. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. Meteor görüntüleri ise videoya kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Gece saatlerinde i̇zmir'e düşen meteorun net görüntüleri ortaya çıktı. Türkiye'nin en güncel ve doğru bilgi sunan 5 günlük hava durumu tahmin sitesi.

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Hava durumu i̇zmir 5 günlük meteoroloji, verileri 5 dakikada güncellenmektedir. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar son dakika. 31 temmuz tarihinde i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Özellikle i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar i̇zmir meteor düştü. İzmir hava durumu 5 günlük tahmin raporu; İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir.

Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir hava durumu 5 günlük tahmin raporu; Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de 5 günlük hava tahmini. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1.

Son Dakika Göktaşı Düştü : Bircok Ilde Goktasi Dustu ...
Son Dakika Göktaşı Düştü : Bircok Ilde Goktasi Dustu ... from i.ytimg.com
Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. İzmir ve manisa başta olmak üzere bazı ege illerinden dün gece saatlerinde görüldüğü iddia edilen ışık hüzmesinin ardından i̇zmir'de göktaşı, meteor mu düştü soruları internette sıkça aranmaya başlandı. İzmir ve çevre illerde gece saatlerinde cep telefonuyla. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. Meteor görüntüleri ise videoya kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor.

Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi.

Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. Türkiye'nin en güncel ve doğru bilgi sunan 5 günlük hava durumu tahmin sitesi. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar son dakika. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.

İzmir hava durumu tahmini raporları 1 saat aralıklarla güncellenmektedir. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Son dakika i̇zmir ve çevresinde büyük bir meteor düştü. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Izmir'e düşen meteor en net görüntüleri̇.

Izmir Turkey Map / Science & Applications of Thin Films ...
Izmir Turkey Map / Science & Applications of Thin Films ... from lh5.googleusercontent.com
Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. İzmir hava durumu 5 günlük tahmin raporu; İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Özellikle i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar i̇zmir meteor düştü. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

45 günlük hava durumu i̇zmir, meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. Hava durumu i̇zmir 5 günlük meteoroloji, verileri 5 dakikada güncellenmektedir. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. Meteor görüntüleri ise videoya kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. İzmir hava durumu 5 günlük tahmin raporu; Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Çok yüksek bir ses ve sarsıntı ile düşüşünü. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.